۱۳۹۵ مرداد ۴, دوشنبه

دانلود کارآموزی کارخانه روغن کشی صنعت شمال

واحدهاي روغن كشي بر اساس نزديكي -  ماده اوليه بخصوص تخم پنبه احداث مي‌شوند كه اين مناطق بيشتر در استانهاي مازندران، گيلان و خراسان مي‌باشند. يكي از اين واحدهاي روغن كشي كشور كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساري (در دوازده كيلومتر شهر ساري) مي‌باشد. 
اين كارخانه در سه شيفت كار مي‌كند و داراي سيستم بازيابي فاضلاب و تصفيه آب مي‌باشد كه پسابهاي بازيابي شده جهت شروب نمودن زمينهاي مزروعي كارخانه استفاده مي‌شود. 
اين كارخانه روغن كشي دو واحدي مي‌باشد كه واحد شماره 1 آن نيز (كشت و صنعت شمال) توليد روغن و واحد شماره 2 آن (ام. ام) صابون پزي است. 
به طوري كه گفته شد محصول اصلي كارخانه كشت و صنعت شمال، روغن نباتي است كه به دو صورت دان و جامد عرضه مي‌گردد و در كنار اين محصول اصلي، محصول فرعي، خلط صابون توليد شده نيز در واحد 2 به صابون تبديل مي‌شود. واحد توليد گاز اكسيژن و هيدروژن در داخل كارخانه وجود دارد كه گاز هيدروژن توليد شده، جهت پروسس هيدروژناسيون صورت مي‌گيرد و اكسيژن توليدي در مخازن پر شده و جهت استفاده بخشهاي خصوصي و دولتي به خارج از كارخانه برده مي‌شود. 
در ضمن طرح توسعه كارخانه نيز در دست اقدام است كه تا حدودي اجرا گرديده، ولي هنوز مورد بهره برداري قرار نگرفته است. و لازم به تذكر است كه مديريت كارخانه تحت نظارت بانك صنعت و معدن مي‌باشد و محصول توليدي كارخانه با نام (( روغن غنچه )) به بازار عرضه مي‌گردد

پيشگفتار
مقدمه
اهميت اقتصادي چربيها و روغنها در جهان و ايران 
تاريخچه روغن نباتي در ايران
فصل 1 
 1 –2 توليدات اصلي و جانبي كارخانه كشت و صنعت
1 – 3 شرح توليدات اصلي و جانبي
1 – 4 محصولات جانبي كارخانه‌هاي روغن‌كشي
1 – 5 تركيبات شيميايي چربيها در روغنها
1 – 6 مراحل تهيه روغن‌هاي نباتي 
1 – 7 علّت هيدروژناسيون
1 – 8 واكنش هيدروژناسيون كلي 
1 – 9 جزئيات مراحل و دستگاهها
1 – 10 نقش گاز
1 – 11 تعريف كاتاليست
1 – 12 فاكتورهاي مهم در هيدروژناسيون
13 – 1 عمل آوري هيدروژناسيون 
1 – 14 انواع هيدروژنه كردن 
فصل دوم 
2 – 1 تبديل لوبياي سويا به روغن
2 – 2 ذخيره سازي
2 – 3 مراحل آماده سازي
2 – 4 استخراج
2 – 5 حلال گيري
2 – 6 صمغ گيري و جدا كردن لستين
2 – 8 موازنه مواد سويا براي استخراج با حلال
2 – 9 تبديل فرآورده‌هاي روغني
2 – 10 تصفيه قليايي
2 – 11 بي رنگ كردن
2 – 12 هيدروژناسيون
2 – 13 بي بو كردن
2 – 14 فرآورده‌هاي روغني سويا
2 – 15 كاربردهاي پروتئين‌هاي سويا: 
2 – 15 حلاليت ايزوله ها
2 – 16 دناتوراسيون
2 – 17 تركيب اسيد آمينه
2 – 18 لوبياي سوياي كامل
2 – 19 فرآورده‌هاي پروتئيني لوبياي سوياي فرآيند شده
2 – 20 دستگاه جداسازي
2 – 21 امولسيفيكاسيون
2 – 22 جذب چربي
2 – 23 جذب آب
2 – 24 بافت
2 – 24 تشكيل خمير
2 – 25 تشكيل فيلم يا لايه نازك
2 – 26 كنترل رنگ
2 – 27 هوادهي
منابع

شامل 87 صفحه فایل word




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر